2012. november 29., csütörtök
Zöldpestós muffin (sós)
Hozzávalók (6 darabhoz):
125 g liszt
100 g vaj
1 tojás
1 kis dobozos kefír
1 tk só
2 tk zöld pesto (én Bertollit használtam)
fél csomag sütőpor
A vajat mikróban érdemes egy kicsit megolvasztani, így könnyebb vele dolgozni. Majd minden hozzávalót robotgéppel összekeverünk, a kész tésztát muffinformába töltjük, előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 percig sütjük.
Nem kell megijedni, ennyi pestótól nem lesz zöld a muffin, bár egy minimálisan megszínezi :)
Első találkozásom a sós muffinnal. Ízlik. Kifejezetten. Sőt. Jobb, mint az édes.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Most tettem a sütőbe az én muffinjaimat,annyi módosítással, hogy pesto helyett most sajt került a tésztába :) Kíváncsi vagyok milyen lesz!
VálaszTörlés